Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid
De praktijk zit aan het Rokin 98-1 in Amsterdam, recht tegenover de nieuwe metro halte Rokin. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer naar halte de Dam of Spui. Met de auto kan je betaald parkeren aan de omliggende grachten of in een parkeergarage. Ik zit op de eerste verdieping, er is geen lift in het pand aanwezig.

Openingstijden

Daniëlle is wisselend aanwezig op dinsdag of vrijdag.

Adres en contactgegevens
Rokin 98-1
1012 KZ Amsterdam
020 737 17 04
06 343 363 64

“>

Wachttijd
Aanmeldingswachttijd: dit is de wachttijd van het moment dat je contact met me opneemt voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt. Ik werk niet met wachtlijsten, hieronder kan je lezen wat de huidige wachttijd is.

Behandelingswachttijd:dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling. Na de intakefase kan de behandeling gelijk starten, ik hanteer hiervoor geen wachttijd. De sessies zijn meestal om de week, indien nodig kan ik je wekelijks zien.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of de zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Wachttijd tot intake: 2 weken

Wachttijd tot behandeling: 0 weken

Waarneming

Het kan voorkomen dat ik gedurende de behandeling een periode afwezig ben door bijvoorbeeld vakantie. Indien mijn afwezigheid voor jou te lang duurt, bestaat de mogelijkheid om in mijn afwezigheid de sessies voort te zetten bij een collega gz psycholoog. Ik maak dan met jou de afspraak wie kan waarnemen en welke informatie ik deel met mijn collega.

Afzeggen van een afspraak
Als je onverhoopt niet op een afspraak kunt komen, wordt verwacht dat je minimaal 48 uur van te voren de afspraak afzegt. Het weekend wordt daarbij niet meegerekend dus een afspraak voor maandag dien je donderdag te annuleren. Als je dat niet doet, worden de kosten van de sessie in rekening gebracht, deze zijn 75 euro. Deze kosten zijn niet te declareren bij de zorgverzekering.

Beroepscode
Ik werk volgens de beroepscode die is opgesteld door het Nederlands Instituut voor psychologen (NIP). Klik hier voor de beroepscode.

Wat te doen bij een klacht
Als je niet tevreden bent is het raadzaam hierover eerst met mij te praten zodat we samen kunnen proberen tot een oplossing te komen. Als je meer informatie wilt lezen over hoe om te gaan met een klacht adviseer ik je dit te lezen.